blog: verschil demand gen en leadgen
Back to overview

Vergroot je impact met LinkedIn Remarketing

bastian lewis - steve klare

Steve Klare

Head of social media advertising

Remarketing op LinkedIn is een krachtige strategie om bezoekers die al interesse hebben getoond in je product of dienst opnieuw te bereiken. Door gerichte advertenties te tonen aan deze warme leads, kun je de kans op conversies aanzienlijk verhogen. In dit artikel duiken we in de wereld van LinkedIn remarketing en geven we je praktische tips om je campagnes te optimaliseren.

Waarom LinkedIn Remarketing? LinkedIn remarketing stelt je in staat om gepersonaliseerde advertenties te tonen aan gebruikers die je website hebben bezocht of interactie hebben gehad met je LinkedIn-content. Dit betekent dat je advertenties relevanter en effectiever zijn, omdat ze gericht zijn op mensen die al interesse hebben getoond in wat je te bieden hebt.

Hoe werkt LinkedIn Remarketing? LinkedIn remarketing werkt door een LinkedIn Insight Tag op je website te plaatsen. Deze tag verzamelt gegevens over de bezoekers van je site, waardoor je specifieke doelgroepen kunt creëren voor je remarketingcampagnes.

Tips voor effectieve LinkedIn Remarketing:

  1. Segmenteer je doelgroepen: Niet alle websitebezoekers zijn gelijk. Segmenteer je doelgroepen op basis van hun gedrag op je site, zoals bezochte pagina’s of uitgevoerde acties.
  2. Personaliseer je advertenties: Gebruik de informatie die je hebt over je remarketingdoelgroepen om je advertenties zo relevant en persoonlijk mogelijk te maken.
  3. Test en optimaliseer: Net als bij andere vormen van digitale marketing, is het belangrijk om verschillende benaderingen te testen en je strategie te optimaliseren op basis van de resultaten.
Schermafbeelding 2024-02-23 094949

Door deze strategieën toe te passen, kun je de kracht van LinkedIn remarketing benutten om je impact te vergroten en meer conversies te genereren. Onthoud dat succes in remarketing draait om het continu testen, meten en aanpassen van je benadering. Succes met je LinkedIn remarketingcampagnes!

bastian lewis - over ons - online advertising voor startups - performance marketing agency

Groei sneller dan je concurrenten. Wij leggen je graag uit hoe we dit doen en waar de quick wins liggen.

Email: steve@bastianlewis.agency

Neem contact op